Brytekvartn og Nasjonalt stevne på Træffhuset

Brytekvartn og Nasjonalt stevne på Træffhuset

Molde Atletklubb arrangerte lørdag brytekvart`n for de aller minste og Nasjonalt stevne for aldersbestemte klasser i Rekneshallen, Træffhuset.

 

Totalt 54 brytere fordelt på 4 klubber fra Kristiansund Atletklubb, IL Braatt, Ålesund Bryteklubb og arrangørklubben Molde Atletklubb som hadde flest deltakere med 19 stk.

Arrangørklubben deltok med 9 knøtter og 10 aldersbestemte. Det ble 5 klasseseire ved hhv. Johan Strand Vatne i 37kg Gutt12,  Nikolai Schønning i 41kg Gutt12, mukhammed Albakov i 45kg Gutt12, Thea Rødseth i 33kg Piker12, og Jamila Zoe Haji Abdi i 37kg Piker12.

I tillegg ble det fire 2 plasser ved hhv. Håvard Straumsheim i 77kg Junior, Jan Gerard Pordes i 48kg Gutt15(måtte opp en aldersklasse), Mathias Bergseth i 45kg Gutt12, Elida Schønning i 37kg Piker12(opp en aldersklasse) og til slutt en 3 plass til Ola Eilertsen Øydegard i 37kg Gutt12.

Neste lokale stevne er i Ålesund 8 Februar. I slutten av Februar deltar flere av våre i 12 års klassen til landsstevne/NM. I Sarpsborg. Der har vi tro på at flere av de vil hevde seg bra. En annen som ikke deltok var Jonathan Bugge. Han er likevel i rute treningsmessig og skal delta på NM for Ungdom i Kirkenes 14 Mars.

 

Vedlagt lagbilde etter premiering. Trener Andrejs Afanasjevs, stående til høyre på bildet var meget fornøyd med innsatsen. (Håvard Straumsheim var ikke til stede da bildet ble tatt.


Email facebook twitter LinkedIn