Tana Cup og Kretsstevne i Braatthallen

Molde Atletklubb hadde deltakere på to arrangement lørdag. Tana Cup i Tana og Nasjonalt stevne i Braatthallen, Kr.sund.

Molde Atletklubb hadde deltakere på to arrangement lørdag. Tana Cup i Tana og Nasjonalt stevne i Braatthallen, Kr.sund.Harald Aure(15) og Even Jensen(15) deltok under Tana Cup i henholdsvis 50kg og 58kg Ungdom(cadet). Fire nasjoner deltok fra Russland, Sverige,Finland. og det Norske ungdomslandslaget. I tillegg deltok flere klubber fra Norge med 276 brytere totalt. Even Jensen klarte en imponerende 2 plass i den 6 mann store vekta. Even vant første kamp 7-0 på poeng mot Martin Johansen, Mehamn IL. Mot Artur Suchkov, Russland ble det jevn kamp hvor begge tok en periode hver og endte med 3-3 i avgjørende periode med fordel russeren. Russeren tapte senere mot Martin Johansen som Even tok tidligere. Dette holdt til finale mot Norges beste i denne klassen, Morten Thoresen. Her måtte Even gi tapt på poeng over to perioder. Even ble med denne prestasjonen innkalt til å delta for Norges Ungdomslandslag under Aarhus Open 15-17 Februar. Harald Aure møtte sterk motstand i sin klasse 50 kg, hvor han møtte 3 sterke russere og tapte på poeng i de to første og tapte på fall i den tredje. Harald som ikke fikk motstandere i 46kg veier 3-4 kg for lett og må nok litt opp i vekt for å kunne delta i denne klassen.
I det Nasjonale stevnet til Braatt IL deltok vi med 4 aldersbestemte og 6 knøtter. Trygve Furuli (13)vant sin klasse 59kg. Gutter15, etter finaleseier mot Casper Kolberg, Klæbu Bk. Jonas Farstad(13) Gutt15, tapte på poeng mot sin ene motstander Mathias Gunther, KAK. Stine Rødne Hettervik(15) ledet sin første kamp i Ungdom 57kg mot klassevinner Vilde Ødegård, KAK da hun måtte trekke seg grunnet skade. Ruben Sigerseth (11) 66kg Gutt12 tapte sin første ordinære kamp i aldersbestemte klasse etter tap mot Njål Høie, Braatt IL.

Våre knøttebrytere blir bare bedre og bedre og viste mye god bryting. Her deltok Eirik Aure, Emil Jensen, Sindre Hovdenes, Amalie Tautra, Adrian Kitel og Magnus Foldal