- Hjertelig velkommen

- Hjertelig velkommen

Klubbleder Petter Aure ønsker vekommen til bryte-NM i Molde.

Jeg ønsker hjertelig velkommen til NM for ungdom og junior i 2012, som er Molde Atletklubbs 100-årsjubileumssesong.

Velkommen til rose-, jazz- og fotballbyen Molde, fylkets naturlige midtpunkt lunt og trygt plassert i naturskjønne omgivelser, med utsikt mot de fantastiske romsdalsalpene.

Molde som idretts by er jo mest kjent for fotball, men har fostret mange kjente atleter fra idretter som alpint, langrenn og hopp.

Bryting er en idrett med lange tradisjoner og sies å være en av de mest allsidige treningsformene som fins. Balanse, koordinasjon, fysisk og psykisk styrke er nøkkelbegreper i en bryters hverdag. Toppidrettsutøvere fra f.eks. fotball, ishockey og alpint bruker bryting som grunntrening.

Molde Atletklubb har gjort mange gode prestasjoner i NM-sammenheng opp i gjennom sin 100-årige historie. Mange av de fremste utøverne fra 70- og 80-tallet er fremdeles sterkt tilknyttet klubben og bidrar i stor grad med forberedelsene til stevnet. Vi øvrige i klubben er dem en stor takk skyldig.

Håper alle får en god opplevelse her i Molde og at alt går rettferdig for seg. Lykke til. Må de beste gutter og jenter vinne!

Petter Aure

Leder i Molde Atletklubb


Email facebook twitter LinkedIn