BEGYNNE MED BRYTING?

BEGYNNE MED BRYTING?

Oppstart av ny brytesesong 2019-20

Bryting har verdens beste grunntrening og er et ypperlig utgangspunkt for all annen idrett! Møt opp på våre treninger og du vil bli godt ivaretatt av våre topp skolerte brytetrenere! 

 Vi holder til på Træffhuset i 2etg. (Gå rett fram i korridoren 1 etg. Ta til venstre før Klatrehall, gå opp en etasje.)

 

 

OPPSTART AV BRYTESKOLE FOR DE MINSTE. (Knøtter) MANDAG 26 AUGUST KL.17.30 - 18.45

Hver høst etter skoleruta starter vi opp bryteskole for de aller minste jenter og gutter i alderen 5 til 11 år.  Knøtter/nybegynnere 8-11 år Hver Mandag og Torsdag kl.17.30 - 18.45.

Tirsdager kl.17.30 - 18.30 Har vi en gruppe med de aller yngste nybegynnere knøtter ( 5-8 år). 


Vi fokuserer på lek, motorisk trening og utfoldelse på brytematta. På bryteskolen sørger treneren for et variert og aldersrelatert treningsopplegg hvor trivsel og mestring står i fokus. 
På brytetrening lærer du ulike grep som brukes og hvordan man skal falle riktig. 
Bryting er en fantastisk idrett hvor barn lærer å beherske kroppen, får flotte ferdigheter, utvikler kameratskap og ikke minst lærer seg å forholde seg til andre, både mentalt og fysisk. Ta med mykt treningstøy og trenings sko for innendørsbruk.
Kostnad: kr.1300,- (medlemsavgift 100,- som følger kalenderen, treningsavgift 1200,- som følger skoleruta).

Ansvarlig for bryteskolen/knøtte/nybegynner parti er Katrine Rødseth, mob 92088277 Trenere for alle grupper er Andrejs Afanasjevs og Aleksandrs Visnakovs.

 VI STARTER OGSÅ OPP TRENINGA FOR ALDERSRELATERTE KLASSER fra Mandag 26 August kl.18.45-20.00 (Se treningstider under medlemsinfo)

 Ønsker du å begynne med bryting? Bryting er verdens beste grunntrening og er et ypperlig utgangspunkt for all annen idrett! Vi tilbyr et åpent og inkluderende miljø som gir barn mulighet for opplevelse av mestring, kameratskap, trygghet og varig idrettsglede. Gjennom brytetreningen oppnår du smidighet, styrke, hurtighet, selvkontroll, god balanse og koordinasjon.

 - INGEN IDRETT TRENER KJÆRNEMUSKULATUREN MER ENN EN BRYTER!


Email facebook twitter LinkedIn