Klæbu Cup 2009

Molde bryterne var i helga i Klæbu og deltok med 7 brytere på Klæbu Cup i bryting. 60 brytere fra Bodø, Trondheim, Kristiansund Atletklubb, Braatt og arr.klubben Klæbu.

Molde bryterne var i helga i Klæbu og deltok med 7 brytere på Klæbu Cup i bryting. 60 brytere fra Bodø, Trondheim, Kristiansund Atletklubb, Braatt og arr.klubben Klæbu. Våre gutter i aldersbestemte klasser  gjorde sine saker bra og fikk med seg 2 klasseseire ved brødrene Eirik og Fredrik Sjøholt Morsund i hhv. Klasse gutter15år 42kg. og  Ungdom 76kg.  Eirik, som måtte gå opp en vektklasse for å få motstand, vant finalekampen i første periode på fall mot Trym Linde Ak-45 Tr.Heim. Fredrik, som vanligvis går i klasse gutter 15 år, måtte opp i ungdomsklassen for å få motstand. Dette klarte han utmerket og vant på fall mot Torgeir Moe fra Klæbu i første kamp. I finalekampen ble det også fallseier mot Mathias Lilleeng, Braatt. I klasse gutter 12 år deltok Even Jensen(33kg), Harald Aure(37kg) og Andreas Blomsnes(45kg). Harald Aure ble nr.2 etter fallseier over Hudaifa Cedra, Braatt, og fallseier over Jonas Aagård, Ak-45 Tr.Heim. I finalekampen tapte Harald knepent på poeng mot Morten Thoresen, Bodø Ak. Andreas Blomsnes ble nr.2 etter to fallseire mot hhv. Sondre Linde og Tommas Grønvik, begge Ak-45 Tr.Heim. I finalen ble det tap med 1lusent poeng mot Erkemotstander Micdad Cedra, Braatt. Even Jensen fikk 3 plass etter fallseier over Preben Barø, Klæbu Bk. I neste kamp ble det en forykende kamp mot Adrian Ødegård, KAK. som Even tapte med 1 poeng i siste(3) og avgjørende periode.
Det ble også knepent poengtap mot klassevinner Mogomed Akhmadov,Ak-45 i siste kamp. Antar at de tre første i denne klassen er best i landet.
Henrik Gjelsten, første års junior, fikk en 2 plass i 66kg. etter fallseier over Joakim Barø, Klæbu Bk. I finalekampen mot Steffen Furberg, Ak-45 ble det tap på teknisk fall.
Astrid Tautra Stavik deltok i knøtteklassen 25kg.
Om 14 dager skal de 6 overnevnte delta i Bodø som skal arr. et internasjonalt stevne med bl.annet russere, svensker og finner.